Tisdag den 23

Hej bloggen!
Sitter och kollar på olika klänningar till studenten, dock kan jag inte bestämma mig, väljer mellan 4 st och har lite smått beslutsångest. Känner mig smått trött och uttråkad, vart och lämnat älsklingen vid bussen. Hatar att han åkte hem till Skåne även om han kommer tillbaka på fredag efter min skola.
Tisdag nästa vecka firar jag och älskling 1 månad, ni anar inte hur länge jag väntat på detta. I 7 år har jag väntat och längtat.

Ska förhoppningsvis få en säng av min faster med, måste ringa och kolla om hon har den kvar! Ska bli skönt med en stor säng. Plus att min mammas grannes kille skulle försöka fixa en ny lägenhet till mig i dom fina områdena här. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag får den, ska bli så grymt skönt att få flytta från mitt lilla garage till en 2:a.

Nee nu orkar jag inte sitta här längre, nu ska det bli snabbstäd, dusch, film, dricka och chokladbollar innan det är dags för sängen.
Saknar min älsklingspojk<3

puss

1 April

Solen har vart framme hela dagen och värmen har legat på. Tog en underbar runda runt sjön med älsklingen innan vi gick vidare och handlade mat på vägen hem. Har fått rent och fint i mitt lilla "kök" och även fått beställt biljetter till Skåne för både mig och älskling. Otroligt hur det kan kosta 158 kr för båda ner och för mig hem igen. Lär bli många turer mellan Göteborg och Skåne. Ätit god mat som jag fick till och blev godkänd. Nu blir det massa film och gottit till resten av kvällen.